De voorzitter en zijn echtgenote! Samen op de lijst!

9 oktober 2024

De voorzitter en zijn echtgenote! Samen op de lijst!

Als voorzitter van N-VA Deinze heeft Jan een sterke ploeg gesmeed, die klaar staat om de stad naar het volgende niveau te brengen. Samen werken we met ons bestuursteam hard aan een toekomst waarin Deinze verder kan groeien op een verantwoorde manier.

We hebben een hechte en gedreven groep mensen rond zich verzameld, die allemaal hetzelfde doel delen: een betere, efficiëntere stad creëren voor elke inwoner.

Jan, ingenieur, bedrijfsleider en interim manager, ziet Deinze als een stad met groot potentieel, mits goed bestuur. "Een stad
moet gezond en efficiënt werken,"
zegt Jan. Hij pleit voor een kerntakendebat en een slanke stad waar zuinig wordt omgegaan met de publieke middelen. Voor Jan is het essentieel dat mensen beloond worden voor hun werk en dat eigendom goed beschermd blijft. Het beschermen van welvaart en efficiënt bestuur zijn de hoekstenen van zijn visie.

Bea Thaler

Ook de echtgenote van Jan staat op de lijst. Niet zomaar om te steunen maar om zich effectief te engageren.

Bea, gynaecoloog in het ziekenhuis van Deinze, zet zich dagelijks in voor de mensen om haar heen. Met haar werk begeleidt ze vrouwen en gezinnen tijdens enkele van de meest cruciale momenten in hun leven. Diezelfde zorg wil ze nu breder inzetten. “Een samenleving met respect voor ieder
individu,”
is haar kernboodschap. In de politiek wil ze deze betrokkenheid verder uitbreiden en zich engageren voor een samenleving waarin iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Wat Jan en Bea bijzonder maakt, is hoe ze elkaar aanvullen

Bea is geboren voor de politiek met haar natuurlijke empathie en leiderschap, terwijl Jan gebouwd is voor de politiek met zijn analytisch vermogen en daadkracht. Aan de keukentafel ten huize Vander Mijnsbrugge is het debat nooit ver weg. Dat mocht ik heel dikwijls ondervinden bij onze vele babbels. Toch is het juist deze dialoog die hen sterker maakt. Ze hebben elkaar gevonden in hun engagement voor de stad. Waar Bea zich richt op de sociale en menselijke kant van het beleid, focust Jan op de economische en praktische aspecten. Samen vormen ze een complementair duo dat een waardevolle bijdrage levert aan de toekomst van Deinze.

Een belangrijke bijdrage aan N-VA Deinze

Als ouders van drie kinderen, die ze hebben grootgebracht in Deinze, voelen Jan en Bea een diepe band met de stad. Ze willen dat Deinze een stad blijft waar iedereen goed kan wonen, werken en leven.

Ik ben bijzonder trots op dit koppel. Jan en Bea zijn een absolute meerwaarde voor onze lijst. Hun verschillende perspectieven, samen met hun gedeelde liefde voor Deinze, maken hen tot een sterk politiek team.

Dankzij hun samenwerking, expertise en energie, staat N-VA Deinze klaar om de stad te besturen.

Klaar voor de toekomst

Jan en Bea willen hun kennis, energie en passie inzetten voor alle inwoners van Deinze. Of het nu gaat om gezondheidszorg, economisch beleid of sociale cohesie, dit koppel heeft de visie en vastberadenheid om Deinze naar een hoger niveau te tillen. Samen zorgen ze ervoor dat Deinze een stad blijft waar respect, efficiëntie en zorg voor de burger centraal staan.

Samen met Jan en Bea is de N-VA klaar om Deinze te dienen en een duurzame toekomst te bouwen.