De M&M’s van de N-VA

8 oktober 2024

De M&M’s van de N-VA

Martine Keymeulen is al lang geen onbekende meer bij N-VA.
Met haar Aalsterse roots, waar N-VA ook sterk vertegenwoordigd is, was de stap naar N-VA Deinze een logische keuze. Omdat de pensioenleeftijd naderde en Martine een zinvolle invulling aan haar vrije tijd wou geven stapte zij in het bestuur en werd zij organisatieverantwoordelijke. Enthousiast organiseert zij de komst naar Deinze van o.a. N-VA kopstukken Theo Franken, Matthias Diependaele, Kathleen Depoortere en onze jaarlijkse kaas- en wijnavond die zeer gesmaakt wordt.

Met ook Martine Willems als compleet nieuw gezicht in de politiek zijn er meteen twee “compagnons” aan boord. Beiden zijn actief als vrijwilliger en zo leerden zij elkaar ook kennen en er was meteen een klik.

Martine Willems: “Ik ken de familie van Bart al heel lang. Toen Bart en Martine mij vroegen om mee te doen en in Plan B te stappen moest ik dan ook niet lang nadenken om er voluit voor te gaan.”

Als Martine en Martine, beiden mama en oma vertegenwoordigen zij de jonge senioren bij N-VA Deinze en kennen zij de bezorgdheden die er vandaag zijn in de maatschappij voor onze kinderen en zeker voor onze kleinkinderen. 

Martine en Martine: “Wij willen mee ervoor zorgen dat  jonge gezinnen terechtkomen in een warme maatschappij, zoals wij deze in onze jeugd ook hebben mogen ervaren. De
uitdagingen zijn niet min, maar onze levenservaring komt van pas om uit respect
voor ouderen de vinger aan de pols te houden in onze stad en ervoor te zorgen
dat zij in de beleidsbeslissingen niet vergeten worden. Hetzelfde geldt voor mensen met een beperking, zelf weten wij als geen ander wat het betekent in de snel evoluerende maatschappij, om niet alle kansen te krijgen.“