Moeten er nog oliebollen zijn?

6 november 2020

Moeten er nog oliebollen zijn?

Het rad is weg uit de stad. Corona stak er een stokje tussen.

Je kan voor of tegen zijn, maar er zijn alvast heel mooie foto’s verschenen op facebook.Allicht meer foto’s van het rad, dan volk op het rad.

Maar goed, dan doen we het volgend jaar opnieuw. Hopend op beter weer en vrij van dat coronagedoe.Het waarschijnlijk inderhaast opgemaakt contract is immers voor twee jaar.Daar wou men eigenlijk niet mee te koop lopen tot iemand het ontdekte.

97.600 euro en daarbovenop nog het geld voor een hele hoop gratis tickets om de helden (terecht) te bedanken.Reken daarbij ook de bijdrage van Winkelstad en men zit dus algauw een heel pak boven de 100.000 euro.

rad2.jpg

Oliebollen en spelen

100.000 euro is niet min. Je zou verwachten dat daarover toch wel ergens een beleidsdebat over gevoerd is. Maar neen, plots was het er. Een verrassing. Met bijpassend zoals steeds een glunderend college op de foto.“We willen het volk wel wat amusement geven in deze barre tijden.” Wel 5 euro de rit.Doet denken aan de Romeinen, met hun brood en spelen.Maar ach, we zijn al wat gewend in Deinze.

Coronatijd vol verrassingen.

Na de boombakken, de verdwenen parkeerplaatsen, de schoolstraten, en de flipflop blauwe zones “kregen” we dus het reuzenrad.Op naar de volgende!

PS. Het rad is weg, maar er zijn nog oliebollen te verkrijgen aan het stadhuis. Allen daarheen?